Pinksteren 2021

Geeft gij hun te eten

Bij veel van onze mede-christenen over de hele wereld, is de honger naar geestelijke lectuur enorm. Predikanten snakken naar voeding voor hun gemeenteleden, jonge christenen verlangen naar de uitleg van het Woord en om toegerust te worden. Maar het schrijnende tekort aan goede christelijke lectuur in hun moedertaal is nijpend, waardoor de toerusting van deze christenen vaak moeilijk is.

Vanuit dit verlangen en de Bijbelse opdracht om de schapen van de Heere te voeden (Geeft Gij hun te eten, Markus 6:37), hebben verschillende deputaatschappen van de Gereformeerde Gemeenten (Bijbelverspreiding, Bijzondere Noden, Israël, Zending en Evangelisatie) het digitaal lectuurproject Bible and Book Ministry gestart. Dit project bestaat uit een website waarop betrouwbare geestelijke lectuur in verschillende talen gratis te downloaden is.

Om met dit prachtige werk en de vertaling van onze boeken door te kunnen gaan, hebben we uw gebed en financiële hulp hard nodig. Volgens dominee A. Schot, een van de oprichters van Bible and Book Ministry, omvat het project over de kerntaak die de Heere aan Zijn kerk heeft gegeven. “We kunnen zien dat onze website in verre werelddelen bekeken wordt en dat honderden boeken worden gedownload. De Heere zal ermee doen wat Hem behaagt.” 

Inmiddels biedt de site geestelijke lectuur aan in vijf Indiase talen, het Arabisch, Hebreeuws, Russisch, Albanees, Hongaars, Indonesisch, Urdu, Spaans en het Engels.

Taalgebieden - Over ons

Met de veertien talen die beschikbaar zijn op Bible and Book Ministry kunnen we een groot deel van de wereldbevolking bereiken.

Eenmalige gift

Vul hieronder uw gegevens in en maak uw gift direct over via iDeal.


euro

Ja, ik steun het project Bible and Book Ministry

De verspreiding van lectuur, gegrond op Gods Woord en de gereformeerde leer vind ik van levensbelang. Daarom steun ik Bible and Book Ministry met mijn gift.

Wilt u de vertaalkosten voor een specifiek boek in een specifieke taal voor uw rekening nemen? Kijk deze flyer voor een selectie van de mogelijkheden.

Neem bij interesse contact op met Barry van der Schoot via info@bibleandbookministry.com of via 0182 – 519 103

Helpt u mee om dit
project te ondersteunen?

Doneer nu
Scroll naar boven